Own Who You Are Portretsessie | Henrike

Mijn laatste blog dateert alweer van januari, dat is gewoon een half jaar geleden! Wat gaat de tijd toch hard. Maar ik heb niet stil gezeten!

Het afgelopen half jaar heeft met name in het teken van zelfontwikkeling en bedrijfsontwikkeling gestaan. Beide gaan uitstekend samen, want om zakelijk vooruit te komen zul je ook persoonlijk progressie moeten maken. Maar, dat is niet waar ik dit blog aan wil wijden.

Nee, dit blog gaat over de Own Who You Are Portretsessie met Henrike. Een moeder die ik heel vaak op de school van mijn kids voorbij heb zien lopen, een vrouw die al 14 jaar, praktisch mijn achterbuur is, en een vrouw die ik bijna dagelijks ‘goedemorgen zei’. Nu zijn wij verhuist en zowel haar als mijn kinderen gaan zelfstandig naar school. Dus komen we elkaar niet zo vaak meer in levende lijven tegen.

Gelukkig gaan wij behoorlijk mee met onze tijd en zijn wij ook op social media te vinden, ja ja wij zijn hyper modern, en zo kwamen we elkaar toch weer tegen. Henrike is vooral zichtbaar als vrouw die van het leven geniet, ontzettend van koken en lekker eten houdt, graag leuke kleding draagt en gek is op haar 3 jongens. Maar naast dat alles, is ze ook jeugdarts, organiseert ze congressen waar ze vervolgens gastvrouw is en zelfs spreekt, ook schrijft ze blogs en columns over gezondheid en kinderen. Dus wilde ze ook zakelijk goed zichtbaar zijn.

Henrike is, wat mij betreft, het levende voorbeeld van een duizendpoot! Ik vond het super interessant om te horen wat ze te vertellen had over haar werk als jeugdarts, haar leven als moeder, en ook haar passie voor mooie kleding. Eén ding is me wel duidelijk, naast de liefde voor haar gezin heeft ze bijzonder veel passie voor haar vak. 

Haar portretten moesten zakelijk, toegankelijk maar ook echt zijn. Haar doel is om de portretten voor verschillende doeleinden te gebruiken, zo wil ze de portretten gaan gebruiken voor de aankondigingen van congressen die zij organiseerd en voorzit. Maar wil ze de portretten ook inzetten op social media en in (digitale) vakbladen, waarvoor ze wel eens een column schrijft. 

Zoals altijd deel ik graag vol trots de mooiste portretten die ik van haar mocht maken. En ook hier kon ik weer niet kiezen, dus zijn het er meer dan een ‘paar’ geworden.

Denk jij nu bij jezelf, dat wil ik ook…..laat het dan even weten, want dan plannen we eerst een vrijblijvend en gratis inspiratiegesprek

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation