Studio By Mo | Zakelijke portretsessie

Na een carriere in de detailhandel, besloot ze dat het tijd was om het roer om te gooien. Ze wilde de vrouw van vandaag echt adviseren! Haar laten zien wat haar laat stralen en welke kleding ervoor zorgt dat zij goed voor de dag komt. Volgens Monique kan dat met nieuwe kledingstukken en met de kleding die je in je kast hebt hangen, daarbij denkt ze ook aan de natuur en de mensen die vaak onder barre omstandigheden de kleding moeten maken.

In tegenstelling tot mij, deinst monique niet terug voor kleur en patronen en ze is gek op broches. Ze heeft dan ook een hele collectie verzameld van over de hele wereld die ze graag draagt, maar ook verkoopt, net als de prachtige shawls van Wanda van Riet. Dus ben je op zoek naar een bijzondere broche, shawl of vintage sieraden, zoek Monique dan even op.

Voor haar zakelijke portretsessie, hadden we een hoek gestileerd met kleding in vrolijke herfsttinten en verschillende soorten accessoires. Omdat Monique graag naturel op de foto wilde, hebben we de visagie en haarstyling overgeslagen. Visagie en haarstyling hebben we eigenlijk ook helemaal niet nodig, maar het kan wel een toevoeging zijn, dus vandaar dat ik het altijd aanbied. 

Eind november ga ik naar haar toe en zal ze mij een kleur en stijladvies geven. Ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen. Spannend!!

Is jouw website of social media toe aan een nieuwe foto’s, neem dan gerust even contact met mij op. 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation