Sweet Teen Birthday Bash

Haar 10e verjaardag, een bijzondere verjaardag, vanaf nu is ze officieel een tiener en dat moet op een spectaculaire manier gevierd worden.

Ik weet niet wie er meer zin had in het feestje, de meiden of ik. Vooraf had ik van alles geregeld, hapjes, drankjes, versiering en confettie. De confetti had ik aan het einde van de dag zelfs in mijn onderkleding zitten. Het was één groot feest in mijn studio, 8 meiden allemaal (bijna) tieners, veel gegiegel en geklets.

Terwijl ik druk bezig was met het fotograferen, Heeft mijn stagaire, Joelle, van het hele feest allemaal korte filmpjes gemaakt die ik vervolgens tot één filmpje heb samen gevoegd. Nu heeft de jarige een leuk aandenken aan deze speciale dag, naast het magazine met de allerleukste foto’s.

Het was mijn eerste Birthday Bash in de studio en ik vond het een feestje, zeker voor herhaling vatbaar. 

Wordt jouw dochter binnenkort ook een ‘echte’ tiener of is ze al een tiener en wilt ze haar verjaardag gewoon op een onvergetelijke manier vieren, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

(KLIK OP DE FOTO OM MEER FOTO’S TE BEKIJKEN)

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation