Terugkijkend op 2016

De eerste week van 2017 is een feit, 2016 ligt inmiddels achter ons. Het was een veel bewogen jaar met ups en downs. Kijk je met me mee terug naar 2016?

Laat ik beginnen met je het aller beste te wensen voor 2017, ik hoop dat het een mooi, gezond, sportief, gezellig, liefdevol jaar word. De eerste week van 2017 is een feit, 2016 ligt inmiddels achter ons. Het was een veel bewogen jaar met ups en downs.

Kijk je met me mee terug naar 2016?

Januari

Het jaar begon rustig en stond vooral in het teken van de open scholen dagen en het uitzoeken van een school in het voortgezet onderwijs voor mijn zoon. En kreeg ik de eer om de doop van baby Milou vast te leggen.

Februari

Fotografeerde ik eerst de vriendinnen Lieke, Eva, Desiree en Vere en later die maand ook nog de vriendinnen Esmee, Pien en Merel. Daarnaast bezocht ik voor het eerst een netwerkbijeenkomst. (Met klotsende oksels.)

Maart

Ging mijn schoonzusje trouwen, daar hoorde natuurlijk ook een vrijgezellenfeesst bij. Voor Jespha het uitgelezen moment om mij eens flink te grazen te nemen. Kwam Ellen terug naar de studio samen met haar dochter Fairy voor een moeder en dochter fotosessie, net als Betty en Amélie.

April

Organiseerde ik mijn eerste champagnemiddag, waarbij Sabrine handige make-up tips gaf, ik een mini-portretsessie deed en er leuke cadeaus wegegeven werden. Deed mijn zoon de Cito-toets, waarvoor ik geloof ik zenuwachtiger was dan hij!

Mei

Kwam mijn schoonzusje uit Australie op bezoek en konden we eindelijk kennis maken met haar vriendin. Nam ik lekker 2 weken vakantie. Had ik mijn eerste ontbijtdate met Betty (er volgenden er nog vele). En ging mijn oudste op schoolkamp, dat was even slikken, loslaten noemen ze dat!

Juni

Bleh, maakte ik kennis met mijn een heuse galsteenaanval en zag ik voor het eerst een ambulance van de binnenkant. Daardoor helaas anderhalve week uit de running. Nooit geweten dat ik me zo ellendig kon voelen. Gelukkig was het op fotografiegebied erg rustig, dus geen extra stress en had ik mooi de tijd om wat achterstallige administratie bij te werken.

Juli

Mocht mijn dochter voor het eerst optreden, met haar streeddancegroep, tijdens een voorstelling van Studio 26. Nam mijn zoon afscheid van de basisschool. Uiteraard ging dat niet zonder een traantje hier en daar. 

Augustus

Genoten we samen van een vakantie in eigen land. Nederland heeft veel te bieden en we hebben nog lang niet alles gezien.

September

De vakantie is afgelopen, we zijn goed uitgerust en kunnen er dus weer met volle kracht tegenaan. De één begint aan zijn eerste jaar van het voortgezet onderwijs en de ander gaat naar groep 6 van de basisschool. Maakte ik kennis met Denise en kon ik haar toevoegen aan mijn getalenteerde team van visagistes en hairstylisten. Speelde Jespha een kort potje voetbal met als resultaat een gescheurde meniscus. En moest ik de maand helaas sessieloos afsluiten.

Oktober

Mocht ik mijn lieve en zwanger visagiste Sabrine fotograferen. Een zwangerschapssessie met een vleugje boudoir. Besloot ik dat ik vanaf december een 9-daagse fotografiecursus te gaan geven op de school van mijn zoon. En fotografeerde ik de jaarlijks terugkerende Shoeby Kids Modellen Contest bij Shoeby Fashion in Elst. Maakte ik kennis met Visagiste Anna en fotografeerde ik de prachtige Noa. Op de valreep werd ik ook nog getrakteerd op een nieuwe galsteenaanval.

November

Werd mijn nieuwe website opgeleverd, zo trots als een pauw! Fotografeerde ik de eerste Vip Glamour Fotoshoot bij Shoeby Fashion in Elst. Kwamen Mieke en Esther naar de studio voor een moeder en dochter fotosessie. (de foto’s volgen nog). Moesten we plots afscheid nemen van onze mooie, lieve, zachte golden retriever Mika. Dat viel ons allemaal erg zwaar!

December

De feestmaand, die ik standaard vrij plan omdat ik vooraf al weet dat ik het te druk heb met erst op school bij de kids, sinterklaas met de familie, mijn eigen verjaardag, kerst thuis en dan natuurlijk oud en nieuw. Jespha had kaartjes voor het concert van Selah Sue geregeld. Tussendoor gingen we spontaan een weekendje naar Zwitserland. En stond ik voor het eerst voor de klas. (Wederom klotsende oksels) Daar waar het kon heb ik nog wat kunnen nabewerken en mails beantwoorden. 

Welkom 2017, ik kan niet wachten om te zien wat je voor ons in petto hebt!

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation