Up close and persional met Larissa

Voordat ik van fotografie mijn beroep maakte, was ik in dienst bij een assurantie tussenpersoon in Arnhem. Een klein familiebedrijf waar je bijna de hele familie ook kende. Zo leerde ik ook Larissa kennen, de dochter van mijn werkgever.

Toen ik mijn oproep plaatste waarin ik vroeg naar vrouwen die aan mijn blog mee wilde werken, reageerde Larissa enthousiast dat ze wel mee wilde doen. Dat enthousiasme verging een klein beetje toen de grote dag nabij kwam, ze vond het nu toch wel erg spannend worden en dacht dat ze wellicht iets te impulsief gereageerd had destijds. Dat laatste klinkt mij niet geheel onbekend, impulsief zijn! Gelukkig kon ik haar gerust stellen en haar er toch van overtuigen dat zij zich geen zorgen hoefde te maken, ze moest gewoon haarzelf zijn en ik zou haar er wel doorheen loodsen.

Zoals veel andere vrouwen die voor een fotoshoot komen, was ze toch een beetje zenuwachtig. Maar naarmate de sessie vorderde, verdwenen de zenuwen en konden we lekker ontspannen aan de gang gaan. Ik zeg ook eigenlijk tegen al mijn klanten, de eerste paar shots zijn te vergelijken met de eerste pannenkoek…….die is nooit perfect en soms zelfs mislukt. En zo was ze ook over de eerste paar foto’s minder enthousiast als de laatste paar.

Ook Larissa heeft wat vragen beantwoord. Wil je meer weten over haar, lees dan snel verder.

Huisdieren?
Helaas niet, wel af en toe een lieve logeerhond

Vind ik leuk?
Strand & reizen

Werk?
Ik begeleid pleeggezinnen bij Lindenhout

Heb een hekel aan?
Te laat komen

Peace / love / chocolat?
Van alles wat!

Home is where the heart is?
Zeker, en met een verbouwing achter de rug helemaal.

Wat lees je op dit moment?
Net uit: Einde aan de eenzaamheid, prachtig.

Waar luister je naar?
In de auto Radio 1 of 538 en thuis heb ik het liefst stilte.

Wat is belangrijk voor jou?
Man en kinderen.

Wie is jouw held(in)?
Ik kijk niet zo snel tegen iemand op maar vroeger was het zeker Madonna.

Beschuitje eten met?
Ron.

Dromen?
Gezond blijven allemaal. Leuke reizen maken met mijn gezin.

Favo film of serie?
Homeland, met afstand.

Motto?
Relativeren en humor

Verslaving?
Niet dat ik weet.

Lievelings eten?
Oh dan moet ik toch wel spaghetti alle vongole zeggen, liefst aan het strand met de voeten in het zand.

Matters of the heart?
Vrouwenrechten dan toch wel. Ik volg Women Inc.

Wat maakt jou uniek?
Dat mogen anderen zeggen.

Stiekem fan van?
Niemand.

Als ik later groot ben dan ?
Woon ik samen met Ron op een woonboot en komen de kinderen lekker langs om te barbecueën.

Verborgen talent?
Is nog verborgen!

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation