Up close and personal met Claudia

Van sommige mensen verwacht je dat ze enthousiast reageren wanneer je ze vraagt of je ze mag fotograferen, en van sommige mensen verwacht je dat totaal niet. Claudia is zo’n vrouw van wie ik totaal niet had verwacht dat ze aan dit blogitem mee zou willen doen, maar ze deed het toch!! En met veel enthousiastme kan ik zeggen.

Zoals gebruikelijk hebben we eerst lekker zitten kletsen over koetjes en kalfjes en ditjes en datjes, het was bijna te gezellig. Kan dat trouwens, het te gezellig hebben??? Ondanks al het gezellige geklets zijn we toch maar aan de slag gegaan. Ik helemaal trots met mijn nieuwe octabox in de weer, juiste positie, juiste sterkte, mijn model in de juiste pose…..en wat denk je? Doet ie het niet!! Pffffff als ik me ergens enorm aan kan storen en me dan ook bijzonder onprofessioneel voel, is wanneer mijn materiaal niet doet wat ik wil. Gelukkig was slechts het kabeltje het probleem en heb ik dat na de sessie direct verholpen.

Goed, de sessie liep dus niet helemaal zoals ik dat wenste, maar dat mocht de pret niet drukken en het eindresultaat mag er best wezen…..al zeg ik het zelf. 

Omdat dit blogitem over verschillende vrouwen, zoals jij en ik, gaat vind ik het leuk als elke vrouw iets over zichzelf verteld. Claudia heeft ook een lijstje met vragen beantwoord, om je zo een kleine blik in haar leven te geven. 

1. Huisdieren? 
Geen. 

2. Vind ik leuk? 
Zon, vakantie, vrienden, familie, hardlopen, dansen, gezelligheid, lachen, feestjes.

3. Werk? 
Ik werk bij een Jeugd- en Gezinsteam. Erg leuk, interessant en afwisselend werk. 

4. Heb een hekel aan? 
Haasten en negativiteit. 

5. Peace / love / chocolat? 
Love 

6. Home is where the heart is? 
Yes.

7. Wat lees je op dit moment? 
De Heilige Rita van Tommy Wieringa 

8. Waar luister je naar? 
Eigenlijk van alles. Met mijn dochter luister ik veel mee naar Top 40 muziek, Soundtracks van Disneyfilms en Kinderen Voor Kinderen. Zelf luister ik graag naar Latin, funk, soul, trance.

9. Wat is belangrijk voor jou? 
Genieten van kleine dingen. Fijne, lieve mensen om me heen. Mijn dochter.

10. Wie is jouw held(in)? 
Er lopen heel wat helden rond. Mensen die oog hebben voor de ander, liefdevol zijn en zorgen voor een ander, een verschil in iemands leven maken, opkomen voor waar ze in geloven… 

11. Beschuitje eten met? 
Mijn dochter, Lora. Zij vindt het fantastisch als dat een beschuitje in bed is en ik vind haar zo lief dat ik mij er dan overheen zet dat er meer kruimels (en jam) in bed eindigen dan op het bord en dat ik ontbijt op bed eigenlijk heel onhandig vind. 

12. Dromen? 
Reizen. 

13. Favo film of serie?  
Niet echt favo’s maar ik kijk bijvoorbeeld graag naar the Blacklist, the Walking dead en Modern Family…. Met mijn dochter kan ik genieten van nederlandse kinderfilms en Disneyfilms zoals Vaiana of Coco. Ook voor grote mensen prachtig.Uit zelfbescherming heb ik geen Netflix. Maar er komt een dag….

14. Motto? 
Be kind. Want zo simpel is het vaak.

15. Verslaving? 
Ik ben niet verslavingsgevoelig. 

16. Lievelings eten? 
Roti, tonijnsteak, en sommige combinaties die ik fantastisch vind zoals feta & watermeloen of kokos met limoensap en chilipoeder 

17. Verborgen talent? 
Ik kan mijn swish laten zien….

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation