Up close and personal met Hulya

Via via had ze gehoord van mijn blogsessies, het leek haar wel leuk om daar ook aan mee te doen, dus melde zij zich aan. Model staan is geen onbekend terrein voor haar, ze staat namelijk geregeld model voor verschillende fotografen. Met die wetenschap maakte ik een sfeerbord, zodat ik verschillende poses kon uitproberen.

Het werd een leuke sessie met een diversiteit aan portretten als resultaat, benieuwd naar de resultaten? Klik dan op de foto hiernaast om mijn favorieten te bekijken. Wil je graag meer over Hulya weten? Lees dan snel verder, want net als alle vrouwen die mee hebben gedaan aan mijn ‘Up close and personal’ blogs, heeft Hulya een aantal vragen beantwoord.

1. Huisdieren? 
Ja, ik heb 2 katjes bij mijn moeder thuis:  Lily & Mikki. Ik vind het altijd fijn om een diertje om mij heen te hebben om mee te knuffelen.

2. Vind ik leuk? 
Ik ben graag creatief bezig. Ik studeer journalistiek op de hogeschool van Utrecht wat ik erg leuk vind. Het leukste vind ik om te presenteren, filmen en te monteren.

3. Werk? 
Naast mijn studie werk ik bij The Sales Unit. Ik loop langs deuren voor goede doelen. Ik vind het erg leuk, mijn collega’s zijn ook super gezellig. We zijn zelfs met zn allen in Risoul (Frankrijk) wezen skiën!

4. Heb een hekel aan? 
Ik ben doodsbang voor slangen en spinnen. Ik krijg gelijk kippenvel als ik er eentje zie. Ook ben ik angstig voor pauwen doordat ik ooit door eentje gepikt ben. 

5. Peace / love / chocolat? 
Deze keuze is onmogelijk. Ik zeg ook: van alles wat.

6. Home is where the heart is? 
Ja, zeker. 

7. Wat lees je op dit moment? 
Ik heb net het boek Huidpijn van Saskia Noort uitgelezen. Ik denk dat dit boek een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen. Ik hou er van als het een beetje spannend is.

8. Waar luister je naar? 
Dit verschilt enorm. Ik vind heel veel leuk namelijk, als je muziek bedoeld dan:p Ik word altijd wel vrolijk van techno en house. Top 40 muziek vind ik ook leuk, zolang het maar niet te sloom is.

9. Wat is belangrijk voor jou? 
Ik vind het belangrijk dat ik alles kan doen wat ik wil doen en daar gelukkig mee ben. Ik wil later niet denken: oh had ik dat maar vroeger gedaan.

10. Wie is jouw held(in)? 
Ik heb nooit echt een vaste held of heldin. Heel veel mensen inspireren mij.

11. Beschuitje eten met? 
Mijn vriend.

12. Dromen? 
Ik heb héél veel dromen. Verre reizen maken, bijvoorbeeld naar Amerika. Of een programma presenteren. 

13. Favo film of serie? 
13 reasons why! Verder kijk ik helemaal geen series. 

14. Motto? 
Alles is mogelijk. Zolang je er maar in gelooft. 

15. Verslaving? 
Volgens mij ben ik best verslavingsgevoelig, daarom kijk ik ook bijna geen series, dan is mijn leven namelijk echt voorbij, haha. Wanneer ik een spelletje download op mijn telefoon, kan ik er de hele dag mee bezig zijn.

16. Lievelings eten? 
Patat en lasagne! Al vanaf ik kan eten denk ik, haha

17. Matters of the heart? 
Ik kom wel eens van die zielige verwaarloosde dierenfilmpjes tegen op Facebook. Het liefst neem ik dan al die beestjes in huis. 

18. Wat maakt jou uniek? 
Ik denk mijn creativiteit en doorzettingsvermogen. 

19. Stiekem fan van? 
Stiekem ben ik wel fan van Temptation Island. High School Musical is ook een guilty plessure voor mij, oeps

20. Als ik later groot ben dan? 
Ik zal nooit groter worden dan 1,65;)

21. Verborgen talent? 
Die zit helaas té goed verborgen, ik moet hem nog vinden. 

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation