Up close and personal met Lisa

Was je nieuwsgierig naar de foto’s van Lisa? Hier zijn ze dan eindelijk, zelf heeft zij ze natuurlijk wel al gezien, maar op mijn verzoek nog niet gedeeld met iedereen.

Lisa, wat een lieve, goedlachse en vrolijke meid zeg, heerlijk om haar om je heen te hebben. Ze zo positief en gezellig dat je er enorm veel energie van krijgt. Samen met haar bff Melene heeft ze de studio op zijn kop gezet en er een feestje van gemaakt.

Nu kan ik je wel heel veel over haar gaan vertellen, maar dat laat ik liever aan haarzelf over.

Huisdieren? 
Ik heb helaas geen huisdieren, omdat wij niet afhankelijk willen zijn van anderen die op onze huisdieren moeten passen als wij van huis zijn. We hebben af en toe wel een oppashond wat ik erg leuk vinden.

Vind ik leuk? 
Ik ga graag shoppen, stappen en afspreken met mijn vriendinnen. Ook investeer ik veel tijd in tennis wat ik al vanaf mijn vroege jeugd doe. Met mijn ouders maken we elk jaar een mooie reis, afgelopen zomer was het Maleisië en Singapore.

Werk? 
Ik werk bij 3 leuke bedrijven dat zijn Eventure, Excellence en VES.
Bij Eventure ben ik barvrouw bij evenementen en festivals, bij Excellence ben ik Hostess bij VIP evenementen en festivals en bij VES barvrouw, serveerster, hostess bij feesten en partijen.

Heb een hekel aan? 
Stress en negativiteit

Peace / love / chocolat? 
Ik hou van allemaal!

Home is where the heart is? 
Toen ik 3 jaar oud was verhuisde ik met mijn ouders en broer naar Amerika. In Houston, New Jersey en Florida. We hebben er in totaal 6 jaar gewoond. Wij zijn dus altijd samen geweest met ons gezin, altijd veel steun aan elkaar gehad toen we met z’n vieren weer naar een nieuwe omgeving verhuisde. Sindsdien zijn wij erg close.

Wat lees je op dit moment? 
Als ik eerlijk ben lees ik niet graag hihi. Ik kijk liever een leuke film of serie.

Waar luister je naar? 
Het liefst naar Pop en R&B. Maar m’n favvv artiest is Beyoncé!

Wat is belangrijk voor jou? 
Dat ik gelukkig en gezond ben, met veel liefde en steun om me heen met mensen die mij dierbaar zijn.

Wie is jouw held(in)? 
Mijn moeder, bij alles wat ik doe kan ik altijd een beroep op haar doen. Ze is er voor mij wanneer ik haar nodig heb en  als er iets is heb ik het idee dat zij alles kan oplossen.

Beschuitje eten met? 
Channing Tatum natuurlijk

Dromen? 
Ik droom weleens van de toekomst. Dan hoop ik dat ik ergens in het buitenland ben waar altijd de zon schijnt, iedereen glimlacht en ik met een lekkere cocktail op het strand lig.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation