Up close and personal met Manon Leunk

Wat een lol heb ik gehad bij het fotograferen voor het blog van deze week! Manon heb ik ooit een keer ontmoet tijdens een van de Ladies Nights van Pathé in Arnhem en haar nichtje heb ik inmiddels 3x gefotografeerd tijdens de Kids fashionshoots bij Shoeby in Elst. Nu vond ze het tijd dat zij zich door mij ging laten fotograferen en mijn oproep waarin ik op zoek was naar vrouwelijke modellen kwam daarbij als geroepen.

Afgelopen donderdag ontmoette we elkaar in de studio, en wat heb ik gelachen! Weet je wat ik nou zo leuk vind aan mijn werk, en misschien heb ik het wel vaker gezegd, maar ik vind al die gesprekken met nieuwe mensen zo leuk. Ieder persoon heeft weer een ander verhaal, maar toch hebben we allemaal zo ontzettend veel gemeen. We hebben allemaal dromen en wensen, en de een heeft er totaal geen moeite mee om van die dromen werkelijkheid te maken en anderen hebben daar meer tijd en overtuigingskracht voor nodig.

Manon is een zeer getalenteerde handletteraar, zeg ik dat goed? Ze maakt prachtige kaartjes met inspirerende teksten, is een van de medebeheerders van de facebookpagina ‘Handlettering doen we zo` en ze geeft zelfs workshops in hoe handlettering gaat. Ze hoopt dat het ooit meer dan alleen een hobby zal zijn.

Ook Manon heb ik voor dit blog een aantal vragen gesteld, om haar nog nog beter te kleren kennen.

 • Huisdieren?
  We hadden een Labrador, maar deze hebben we helaas vorig jaar moeten laten inslapen.
 • Vind ik leuk?
  Gezellige dingen doen met familie en vrienden, zoals naar de film gaan of een concert. Onlangs ben ik nog naar het concert van Andrea Bocceli geweest.Dat vond ik toch wel een erg bijzonder concert. Er staat 1 persoon op het podium, die zonder bijzondere licht- of geluidseffecten een groot publiek een hele avond weet te entertainen.
 • Heb een hekel aan?  
  Ik heb een hekel aan onechte mensen, mensen die zich anders voor doen dan ze zijn.
 • Werk?
  Ik heb een tijdje geleden mijn secretaresse-opleiding aan het opleidingsinstituut Schroevers afgerond en nu ben ik zoekende.
 • Peace / love / chocolat?  
  Ik ga voor peace.
 • Home is where the heart is?
  Thuis is voor mij in Westervoort bij mijn vriend en 2 bonusmeiden.
 • Wat lees je op dit moment?  
  Ik lees veel typografieboeken in verband met het handletteren. Het laatste boek dat ik gelezen heb, is dat van Astrid Holleder, het boek Judas.
 • Waar luister je naar?  
  Ik luister graag naar een breed scala aan muziek, van soul en klassiek tot de top 40.
 • Wat is belangrijk voor jou?
  Na een roerig jaar, heb ik ontdekt dat balans voor mij heel belangrijk is. Dat bereik ik niet door aan yoga  of meditatie te doen, Al is het handletteren wel een soort van meditatie voor mij.
 • Wie is jouw held?
  Mijn vader! Hij is helaas in november 2016 overleden.
 • Beschuitje eten met?
  Mijn vriend, hij is mijn steun en toeverlaat.
 • Dromen?
  Ooit mijn eigen bedrijf starten en veel reizen.
 • Favo film of serie?
  Ghost met Patrick Swayze en Demi Moore is nog altijd een van mijn favoriete films.
 • Motto?
  Pluk de dag, voor je in een vaas eindigt.
 • Verslaving?
  Handlettering
 • Lievelings eten?
  Sushi en de Franse keuken.
 • Matters of the heart?
  Onrecht in de wereld, vooral onrecht bij mensen met name kinderen en onrecht tegen dieren.
 • Wat maakt jou uniek?
  Ieder mens is uniek. Mijn kracht is mijn enthousiasme en spontaniteit en dat ik oprecht geïnteresseerd ben in anderen.

Lijkt het je leuk om ook een keer model te staan voor mijn blog? Neem dan gerust contact met mij op.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation