Up close and personal met Rachel

Eén van de leuke bijkomende voordelen van kinderen die een sport beoefenen, is dat je als ouder in contact komt met andere ouders. En toegegeven, niet iedere ouder is even gezellig en leuk, maar met Rachel kan ik het wel goed vinden. Aan de kant van het hockeyveld staan we elke zaterdag, vaak veel te vroeg, onze dochters enthousiast maar positief aan te moedigen. Naast haar enthousiasme voor de sporten van haar dochter en zoon, geeft ze wekelijks met veel passie les, aan een groep gedreven Zumbaliefhebbers. 

Half januari kwam ze naar mijn studio voor een fotosessie voor dit blog-item. Ik vond het zo leuk dat ze genoeg vertrouwen in mij had om haar te fotograferen.

Nu kan ik je wel van alles over Rachel gaan vertellen, maar ik geloof dat ze dat zelf het beste kan. Hieronder lees je een aantal leuke feitjes over haar.

Huisdieren?
Ik had vroeger een vriendinnetje in Frankrijk.  Groot huis met alles erop en eraan en heel veel dieren. Na een weekje daar te hebben gelogeerd kreeg ik acute bronchitis / astma. Huisdieren leuk, maar helaas niet voor mij.

Vind ik leuk?
Ik vind heel veel leuk, dansen, zumba, uitstapjes maken met het gezin, mensen ontmoeten, lekker eten, reizen.
Werk? 
Ik werk in het particulier onderwijs, een veelzijdige managementfunctie met veel vrijheid. Daarnaast ben ik zumba-instructeur.

Heb een hekel aan?
Onrechtvaardigheid!
Peace / love / chocolat?
De liefde! De vlinders in je buik, het gevoel dat je de hele wereld aan kan en je intens gelukkig bent……..
Home is where the heart is?
Mijn gezin en naaste familie zijn mijn alles. Zolang ik alles met mijn dierbaren kan delen voel ik me thuis.

Wat lees je op dit moment?
Ik ben geen boekenwurm, op zijn tijd kan ik wel genieten van tijdschriften als Happinez en Psychologie. Lekker kopje thee erbij, ik ben een echte theeleut.

Waar luister je naar?
Ik hou van Latijns-Amerikaanse dans dus luister veel naar salsa, merenque, reggeaton, bachata, cumbia etc…  Van deze muziek gaat voor mij de zon schijnen, zelfs in de winter & dat heb ik nodig!

Wat is belangrijk voor jou?
Dat alles in balans is qua werk, gezin, privé, sport, sociaal leven etc. zodat je ook echt kunt genieten. Het is ooit weleens anders geweest en dat maakte mij dood ongelukkig, dus het roer omgegooid. De ervaring leert.
Wie is jouw held(in)?
Mijn moeder! Helaas woont ze niet in de buurt, dat vind ik echt een gemis.

Beschuitje eten met?
Met Dwayne Johnson.

Dromen?
Een jaar lang de wereld rondreizen en naar het mooiste plekje emigreren.

Favo film of serie?
Ik kijk weinig tv maar als ik kijk dan is het naar programma’s zoals ‘Floortje naar het einde van de wereld’ en ‘Ik vertrek’.

Motto
Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk.

Verslaving?
De zon & thee, ik kan echt niet zonder.

Lievelingseten?
Ik lust alles…Indisch, Surinaams, Italiaans, Hollandse pot maar mijn lievelingsdrankje is toch wel ‘Tjendol’ een tropisch drankje van kokosmelk, gula djawa en sliertjes van hunkweemeel.
Matters of the heart?
Eenzaamheid, mensen die het gevoel hebben dat zij er niet meer toe doen in deze wereld.  Het kan iedereen overkomen, jong en oud.  

Wat maakt jou uniek?
 Dat ik altijd een lach op mijn gezicht kan toveren, ik kan goed relativeren, ben een positief mens.

Stiekem fan van?
Roomboter.

Als ik later groot ben dan?
Kijk ik terug op een mooi leven.

Verborgen talent?
Mijn intuïtie.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation