Up close and personal met Susan

Ken jij al je buren? Ik blijkbaar niet en dat bleek maar weer tijdens de allerlaatste ‘Up close and personal” blog sessie, toen ik het absolute genoegen had om Susan in mijn studio te mogen ontvangen. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam ik er achter dat Susan tot voor kort schuin achter mij woonde, maar inmiddels is ze samen met haar 2 kinderen verhuist naar een andere straat in de wijk.

Net als de meeste andere vrouwen die ik voor mijn lens krijg gaf Susan aan, het best spannend te vinden. Maar aan de andere kant had ze ook voldoende vertrouwen in mij en was de wens naar een mooie foto van haarzelf sterk genoeg om door te zetten. 

Natuurlijk heb ik ook Susan gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden.

1. Huisdieren?
Geen

2. Vind ik leuk?
Afspreken met vriendinnen, naar de sauna,, bioscoop, reizen, weekendjes weg

3. Werk?
Beleidsmedewerker bij een gemeente

4. Heb een hekel aan?
Ruzie

5. Peace / love / chocolat?
Love (en een beetje chocolat op zijn tijd)

6. Home is where the heart is?
Bij mijn kinderen

7. Wat lees je op dit moment?
Tijdschriften, zoals de Linda. Aan het lezen van boeken kom ik bijna niet toe.

8. Waar luister je naar?
Spotify, o.a. Miss Montreal, Ilse DeLange, Waylon, Ed Sheeran, Edwin Eversband, Ruth Jacott

9. Wat is belangrijk voor jou?
Dat het op alle fronten goed gaat met mijn kinderen

10. Wie is jouw held(in)?
Mijn zoon van 12 jaar, die door zijn fysieke beperking, al veel heeft mee moeten maken in zijn jonge leven.

11. Beschuitje eten met?
Een leuke vrijgezelle man!

12. Dromen?
Emigreren naar een zonnig land

13. Favo film of serie?
Series zoals Grey’s Anatomy en Code Black

14. Motto?
Herinner je gisteren, leef vandaag en droom van morgen!

15. Verslaving?
Smartphone

16. Lievelings eten?
Sushi

17. Matters of the heart?
Alle zaken waar mensen met een ondersteuningsbehoefte tegen aan lopen in ons land: de bureaucratie zowel administratie als financieel, het ontbreken van inlevingsvermogen en inspraak, de wachttijden en zo kan ik nog wel even doorgaan, helaas.

18. Wat maakt jou uniek?
Dat kun je misschien beter aan anderen vragen.

19. Stiekem fan van?
Dr. McDreamy

20. Als ik later groot ben dan?
Dan hoop ik een goede balans te hebben gevonden tussen het er zijn voor mijn kinderen en nieuwe uitdagingen in mijn werk

21. Verborgen talent?
Die heb ik nog niet ontdekt.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation