Vriendinnenshoot | Jessica en Lucie

Ze zijn twee vriendinnen die elkaar tijdens hun opleiding leerde kennen en sinds die tijd eigenlijk nog maar weinig zonder elkaar doen. Jessica vond dan ook dat Lucie mee moest voor de Beauty & Glamourshoot die ze bij mij had gewonnen.

Praktisch de gehele inhoud van hun kledingkast hadden ze meegenomen, toilettasjes vol met sieraden en voor de zekerheid hadden ze ook nog wat schoenen in de tas gestopt.

Styliste Priscilla had ik uitgenodigd om samen met Jessica en Lucie leuke combinaties te maken. En visagiste Elke was wederom van de partij om de dames van mooie make up en kapsels te voorzien.

Toch een beetje gespannen stonden ze uiteindelijk een voor een voor de camera om mijn tips en aanwijzingen op te volgen. Naarmate de tijd verstreek vonden ze steeds meer hun draai en werd het een groot feest. Waardoor we eindigde met een paar duckface shots en een melige bui.

Inmiddels hebben Jessica en Lucie hun portretten gezien. Wat ik zo leuk vind aan de face-to-face presentatie van hun portretten, is het horen en zien van hun reacties. En het feit dat zij met heel andere ogen naar de portretten kijken dan ik. Zij kijken kritisch naar zichzelf, terwijl ik kritisch kijk naar licht, kleur compositie etc. Ik zie twee prachtige jonge vrouwen die samen veel plezier in het leven hebben.

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij, het was me een waar genoegen om jullie te mogen leren kennen.

~ Friends ~
They make you
laugh a little louder,
smile a little brighter
& live a little better
than before

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation