Yvette

15 Redenen om een portret van jezelf te laten maken, dat was de titel van mijn vorige blog. Er zijn er vast nog meer te bedenken, maar daar gaat dit stukje niet over. Nummer 15 was voor Yvette reden genoeg om naar mijn studio in Arnhem te komen voor een Beautyportret van zichzelf.

In 2014 besloot zij een andere weg in te slaan en dat heeft haar tot nu toe geen windeieren gelegd. Ze heeft al een hele slag geslagen en is nog lang niet klaar, haar weg is lang maar zeker niet vruchteloos. Sinds haar beslissing is zij al 45 kg afgevallen, ze voelt zich goed, sterk en zeker en dat laat ze zien.

In september kwam ze naar de studio voor haar verwenmiddag. Dit was tevens de dag dat ik voor het eerst samen mocht werken met visagiste & haarstyliste Sabrine Kasno. Sabrine ken ik eigenlijk al heel lang, ik ben al jaren bevriend met haar zus, en dat maakte dat het gelijk goed klikte. Dus heb ik haar maar gelijk toegevoegd aan mijn lijstje met vakbekwame, leuke, vriendelijke en professionele visagisten.

Het was een heerlijke middag. Yvette was volgens mij totaal niet zenuwachtig, ze deed wat ik haar vroeg, poseerde met gemak en binnen ‘no time’ had ik de juiste shots. Inmiddels heeft Yvette haar foto’s gezien en gekozen. Haar favorieten vind je hier onder samen met een paar van mijn favorieten.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation