Yvonne, Sophie en Lilly | Moeder en dochter fotoshoot

Het komt niet vaak voor dat ik een moeder met haar 2 dochters mag fotograferen, maar als het gebeurd is het één groot kippenhok in mijn studio, maar dan wel de gezellige betekenis van het woord.

Het kledingrek hangt vol met kleding en Sabrine heeft het druk met het verzorgen van ieders make-up en haar. En als zij klaar is mag ik aan de gang.

Met mijn sfeerbord onder mijn arm, niet letterlijk uiteraard, zette ik iedereen in de juiste pose om van daaruit verder te werken en het plan steeds een beetje meer los te laten. Aan het einde van de sessie was iedereen enthousiast, vermoeid en super nieuwsgierig naar de eindresultaten.

Nu zijn deze 3 dames geen onbekenden van mij, sterker nog ze zijn mijn buurtjes geweest en de meisjes hebben bij mijn kids in de klas gezeten. Dat maakt het extra spannend maar ook erg leuk. Spannend omdat het een bekende is en je toch je beste werk wilt laten zien. En leuk, omdat het toch bekende zijn. Een beetje gezonde spanning is nooit verkeerd en uiteindelijk kwam het allemaal helemaal goed met tè gekke foto’s als resultaat. Yvonne is zo blij met haar foto’s dat ze zelfs een portret van zichzelf heeft laten uitvergroten tot wel 100 cm, hoe gaaf is dat. Ik was zo enthousiast toen ik de bestelling bij haar af kon gaan geven, ik kon niet wachten om haar reactie te zien. Ik ben benieuwd wat jij ervan vind?

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation