Zusan | Fotoshoot

Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace & gratitude.

~ Denis Waitley ~

Ik had het absolute voorrecht om Zusan te mogen fotograferen in mijn studio in Arnhem. Wat een lieve, zorgzame, vrolijke en aardige vrouw is Zusan. Ze won haar fotoshoot tijdens een van de Ladies Nights bij Pathé in Arnhem, en besloot om de fotoshoot helemaal voor haarzelf te houden. Dat vond ik enorm leuk, want wat hebben we genoten tijdens haar fotoshoot.

We begonnen met haar haar en make-up (Sabrine Kasno was de make-up en haarstyliste) gevolgd door verschillende outfits. En oh mijn hemel, die schoenen…….Gucci’s met gouden studs. Ik zou willen dat ze in mijn kast stonden.

Ik heb er zoveel plezier in gehad om Zusan te fotograferen, het was gezellig, sereen en zelfs een beetje emotioneel. 

Bij de eerste blik op haar foto’s, nog tijdens de fotoshoot, werd Zusan een beetje emotioneel. Dat vond ik wel zo bijzonder. Ook de momenten daarna, tijdens het bekijken en uitzoeken van alle foto’s en toen ik de prints bij haar af ging geven, kreeg zij weer tranen in haar ogen. De manier waarop zij zichzelf ineens zag, was anders dan de momenten waarop zij zichzelf in de spiegel bekeek. Zoals ze het zelf zei “je hebt precies op de juiste momenten op de knop gedrukt”

Ik kan oprecht zeggen dat dit weer een serie portretten is, die ik met veel trots en plezier gemaakt hebt.

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation