Het was weer te leuk! | Beautyshoot

Waarom niet ook een fotoshoot organiseren voor al die ladies die geregeld bij Shoeby komen shoppen!

Je zag hem al in mijn vorige blog voorbij komen, de VIP-Glamoursessie bij Shoeby Fashion in Elst. De glamoursessie vond al in november plaats, maar door de enorme drukte in december was een blog er nog niet van gekomen. Maar de rust is weder gekeerd en dus kan er ook weer geblogt worden.

Een idee dat zomaar in mij op kwam, nadat ik in oktober voor de 3e keer de kids modellen contest bij Shoeby gefotografeerd had. Waarom niet ook een fotoshoot organiseren voor al die ladies die geregeld bij Shoeby komen shoppen! De eigenaresse van Shoeby Elst vond het een goed idee, en zo snel als het bedacht was, zo snel werd het georganiseerd. Ook de ladies vonden het een leuk idee, de beschikbare plaatsen waren met enkele dagen gevuld.

Met een glas bubbels in de hand werden de dames begeleid en geadviseerd naar de juiste outfit, door een persoonlijke styling-assistent. Aangezien de feestmaand voor de deur stond, was de winkel gevuld met feestelijke kleding. Als ze eenmaal de juiste outfit gevonden hadden, werden de puntjes op de -i- gezet door de aanwezige visagiste en kapster, voordat ze vervolgens door mij gefotografeerd werden. 

Voor sommige was de drempel om zich op te geven voor de shoot best hoog, maar aan het einde van de avond ging iedereen met een goed gevoel naar huis. Ik heb ervan genoten en kijk uit naar de volgende keer.

(KLIK OP DE FOTO OM MEERDERE FOTO’S TE BEKIJKEN)

Terug naar overzicht
Realisatie: Pixel Creation